New Step by Step Map For su tesisatçısı

Wiki Article

Merkez su tesisatı olarak, son teknoloji cihazları kullanan ve bünyesinde deneyimli ustaları bulunduran firmamız, kameralı su kaçağı tespit ve garantili onarım hizmeti vermektedir.

Alt komşunun balkonuna su akıyor benim balkonum kuru kombi var ama tam altına denk gelmiyor bakılması gerekiyor

Su kaçağının tespit edilmesi ve onarılması için teknolojik ekipman ve uzmanlık gereklidir. Bu nedenle, su kaçaklarıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Acil Tesisatçı Ustası olarak bize ulaşabilirsiniz.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Su kaçağı tespit yöntemlerinde artık en ileri teknolojilerin kullanılıyor olması nedeni ile etrafa herhangi bir zarar verilmeyerek kolayca kırmadan su kaçağı bulma ve tamir işlemi yaparak sizlere ekstra maliyetler çıkarmamaktadır.

Su kaçağı tespiti için kullanılan çeşitli cihazlar vardır. İşte yaygın olarak kullanılan su kaçak tespit cihazlarından bazıları:

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Yeraltı boru hatlarındaki kaçak ve sızıntıları tespit etmek için Technoac cihazını kullanabilirsiniz. 6 M derinliğe kadar boru hatlarındaki tüm sızıntıları görsel ve sesli olarak bildirir.

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

AQUAPHON ® Su kaçak tespit cihazı birinci sınıf bir su sızıntısı tespit sistemidir. Değerini defalarca ispat etmiş su kaçak tespiti AQUAPHON ® A 200 sisteminin iyi yapılanmış mikrofon teknoloisi ile A a hundred and fifty alıcısı bir araya gelerek sızıntıların profesyonel ön yer tespitini ve kesin noktasal yer bilgisini vermektedir. Yüksek kaliteli mikrofonlar ve kablosuz kulaklıklarla bağlanan bu cihaz, mükemmel reprodüksiyon kalitesiyle etkileyicidir. Ekran, güvenilir ve farklılaştırılmış değerlendirme için gürültüyü görselleştirerek destek sunar.

Mesela su kaçağı su kaçak tespiti var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan borunun five – 10 metre uzağına yayılabilir.

thirty yıllık deneyimimiz ile yüksek kalite uygun su tesisatçısı fiyat anlayışımız su kaçağı tespit ve işinin ehli ustalarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Ancak su kaçakları, her zaman kaçağın olduğu noktada kendisini belli etmediğinden bu yöntem işe yaramamaktadır. Gereksiz su kaçağı tespit yere duvarlar ve zemin kırılmakta ve ekstra maliyetler ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page